Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!
Tab Content
  • geekguy's Avatar
    04-18-2021, 09:41 PM
    I do not think so. I had both boards connected to a powered USB hub. Everything else on that hub works fine. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-18-2021, 02:31 PM
    I would like to know what happened too. OK, great. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-18-2021, 02:29 PM
    I did not power the boards before soldering pins to them. From now on, I will. This is the first problem I have had that I could not trace to something I did. I was able to load Circuitpython and Arduino on board #1...
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-18-2021, 02:18 PM
    I only have what I have already posted - pictures taken with my phone. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-17-2021, 11:08 PM
    So would I. I have 0V on all four pins on both modules. I did not believe this until I took three sets of readings. I wish I had a known good module to compare with. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-17-2021, 03:59 PM
    Yes. With the same exact failure. I understand that. I am not questioning PJRC. There are ways boards can be negatively affected, even in transportation between manufacturer and dstributor. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-17-2021, 03:11 PM
    I have been thinking more about this. It seems strange that two Teensy 4.0 boards from the same vender would have the same exact failure. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-16-2021, 10:24 PM
    Hi, Paul Both boards have the same results - no 3V power, but 5V power at 5.08V. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-16-2021, 09:23 PM
    Teensy 4.0 #1: It looks like I do not have 3V power. I have 5.08V. Teensy 4.0 #2: I do not have 3V power. I have 5.08V. I do not understand this at all. One of my boards was working for awhile, but the other never...
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-16-2021, 08:24 PM
    There is no activity at all on the Teensy 4.0. No flashing or blinking red LED at all. Both just seem to be "dead" now. Everything looks good to me. No solder splashes, which would be easy to see. No solder bridges,...
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-16-2021, 03:54 PM
    I just did this with one Teensy 4.0, but it still does not respond to attempts to program it. I have good USB data cables. I have not soldered to anything on the underside of either of my Teensy 4.0 boards. 8-Dale
    21 replies | 706 view(s)
  • geekguy's Avatar
    04-16-2021, 02:32 AM
    Hi, I have been away for quite awhile but I am back! ;) I just got my first two Teensy 4.0 boards from Adafruit, and I have Circuitpython one one. However, the second one is totally unresponsive. It acts like it...
    21 replies | 706 view(s)
No More Results
About geekguy

Basic Information

Age
62
About geekguy
Biography:
I am a Maker. I void warrantees.
Location:
Spring Valley, CA

Statistics


Total Posts
Total Posts
78
Posts Per Day
0.03
Last Post
Two Teensy 4.0 boards 04-18-2021 09:41 PM
General Information
Last Activity
04-21-2021 04:33 AM
Join Date
02-05-2014