Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!
Tab Content
  • mjs513's Avatar
    Yesterday, 12:57 PM
    Morning @KurtE Was kind of fun tying the camera stuff in with TensorFlowLite. Sounds like you are having a lot of fun as well. A couple of notes: 1. Just realized that the library.properties has a couple of...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    Yesterday, 12:04 PM
    @zumdar Just pushed the fix up to https://github.com/mjs513/NewPing_t4/tree/TimerCorrection_WIP branch. Should be working for you now. Let me know how it goes
    5 replies | 117 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-04-2021, 11:31 PM
    @defragster - @KurtE If you want a little distraction attached is a working copy of the tensorflow lite person detection using a HB01B0 on the ML board. Not sure I did the image crop code correctly but seems to work...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-04-2021, 10:55 PM
    Ok know what the problem is but going to take a bit for me to rework it :)
    5 replies | 117 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-04-2021, 11:48 AM
    @zumdar Just took a look at the library again after 2 years. Found a couple of errors/typos that were preventing enabling the timer code from ever executing. I created a new branch of the newping_t4 library:...
    5 replies | 117 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-03-2021, 04:00 PM
    Makes may head hurts as well - thats why I just converted the 3 examples - have no clue how to set it up from scratch but am sure some folks are interested :) Cool that you ordered the adapters - should be...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-03-2021, 11:43 AM
    TENSORFLOWLITE Ok all just pushed my updated copy of the Arduino_tensorflowlite library and 3 working examples: 1. micro_speech - need the audio shield and microphone:...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-02-2021, 11:16 PM
    @defragster - sounds like you are having fun testing. Anyway, kind of going to be done testing the camera for until new parts arrive. So in the meantime spent the day getting Tensorflow Lite working with the TMM. ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-02-2021, 06:11 PM
    Yeah - was thinking that with that kind of adapter you would be able to do a bit more with on the T4.x
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-02-2021, 05:51 PM
    Well that's good news. Now wondering if your camera is seated good in the 8-bit port of the breakout that might be causing you some of the issues. Remember when I was having problems with the ML carrier, it would work...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-02-2021, 01:56 AM
    nice board Kurt. After testing been messing around myself. Think going to play with tensorflow until I get the parts. Tim. Had a thought that you can test. Think spec says at 4bit camera power is about half,...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-02-2021, 01:07 AM
    Tim - Kurt From my post #826 my PJRC.BB died at approximately same 3 1/2 hour mark. Difference was after letting sit for a few minutes unpowered, then restarted, I let it run for 1 hour then did a power cycle with...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 08:09 PM
    For me the image was a beautiful grayscale image until the reset at 3.5 hours. No issues whatsoever up until that point. Right now on the ML Carrier up to 128 minutes without any adverse effects you mentioned. ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 07:02 PM
    Found this but looks like they are sticking with 4bit mode; https://www.uctronics.com/arducam-hm01b0-qvga-spi-camera-module-for-raspberry-pi-pico.html. Same as for the Tindie as well - good thing we implemented 4bits :)
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 06:41 PM
    Hate to say this but I think I agree with you. Looking at not the Ov7670 and the that tindie board they all have the 2.8 and 1.8v regulators
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 06:25 PM
    @Tim Ok got the ML working again. Reseated the camera for about the 4th time and now seems to be working in both 8bit and 4bit modes. :) Yea! For hmconfig = 2; rerunning example2 with an SD Card in the adapter. ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 05:23 PM
    Hi all, just came across this on Tindie by accident :) https://www.tindie.com/products/uctronics/hm01b0-qvga-spi-camera-module-for-rpi-pico/
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 05:22 PM
    yes had issues getting the ILI9341 working on the ML board. Now it seems if I try to use 8bit mode on the ML carrier either hangs the sketch or if it works 'F' or 'V' images are split or VSYNCH is off. Thats what...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 04:46 PM
    @KurtE Decisions decisions decisions. Yep the 54FK is a 2.8v reg and the 65K5 is a 1.8v reg on the OV7670 breakout from amazon (non arducam one :) On a different topic, example2, just switched to the ML carrier,...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 03:52 PM
    Not sure how hard it would be to hack in but maybe use the 24 pin FPC adapter board to hack in a diode to the power pins on the adapter and then use jumpers to the board?
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 02:45 PM
    Ok there is a Mode3 for streaming that we haven't been using where you can stream images based on whether the trigger pin is high or low, if the trigger is high it starts streaming, if low stops streaming. The Int pin...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 02:19 PM
    Yep - a lot cleaner! EDIT: On my setups the ML board has the original camera and the PJRC.BB has one of the new ones I picked up from Sparkfun.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 02:16 PM
    Morning all again In post #823 @defragster provided a slightly updated Example2 sketch along with the sequence of commands to duplicate the issue. So this morning I loaded up the sketch and issued the following...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 02:06 PM
    @KurtE = Morning to you as well Interesting results - saw double pulse on the vsync while sometime it was single - pardon my ignorance but it that normal. As for trying it with a different camera its a...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 01:13 AM
    Out of curiosity I am running the default setup in example2 using the PJRC.BB and _hmconfig = 2. Should be the same as yours. Only about 10minutes in and all is working good so far - boxes updating nicely and nice...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    05-01-2021, 12:00 AM
    @Paul Forgot to mention something. At the beginning of each sketch there are four configurations you can setup: #define _hmConfig 1 // select mode string below PROGMEM const char hmConfig = { ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 11:30 PM
    Guess I am on line first now so just a quick summary from what I remember, sure @defragster will give you more. Using the Example2 sketch in the main repository (https://github.com/mjs513/TMM-HB01B0-Camera) Tim was...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 07:39 PM
    Sorry Tim - with everything else just plain forgot about that one. Just pushed an updated to the lib to get rid of the image buffer before I forgot again.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 07:34 PM
    Tim - not really stressing. Until this latest update I never had an issue with the PJRC BB failing and doing restarts.... of going from ON to OFF nor having an issue with the 15s restore. Did notice in this last test...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 07:31 PM
    Interesting. Just did a little look on digikey. Wonder if this would be a replacement for the MCP125S33 on their now: https://www.digikey.com/en/products/detail/microchip-technology/MIC39100-3-3WS/771641 pretty sure I...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 04:32 PM
    Ok reporting back. Worked for a while and looked pretty good - only broke up if my finger wiggle was right on top of the camera. Did notice that after 'F' and "V' doing a tft.fillscreen no longer worked. sound...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 04:15 PM
    I'll give it a try. If it locks up will let you know Hope all is well :)
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 01:24 PM
    Morning again I did notice when I was walking through the DMA code that you were swapping buffers - now I know why :). Remember when you say we got rid of all your DMA GPIO stuff - well looks like more of its going...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 11:53 AM
    Morning all Got the ML board working again using the ST7789 so ran a few tests: ML Board: Test 1. Example1 using hmconfig = 0 (8bit), ST7789: 1. 'f', 'F', 'V' all good. 2. No flashing seen. 3. Cycled through...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 05:41 AM
    Can confirm for example2 sketch that when you stop 'V' can't seem to do anything else with the camera. Seems to just hang. I am not seeing any flashes of white doing an 'F'. Also if I restart I am not seeing the...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-30-2021, 01:22 AM
    @Kurte - @defragster Been running example sketch with: isrPrime_it.priority(122); hm01b0.setVSyncISRPriority(102); hm01b0.setDMACompleteISRPriority(102); in 'V' ideo mode for about 1 hr . SSD1306: Nice...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 11:51 PM
    Ok updated -- was literally just doing it when I saw your post.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 11:48 PM
    Give me 5 minutes = just updated example sketches and changed default priorities to 102/192 in init. so if you want to change theme lower or higher :)
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 11:20 PM
    Right now playing with the updated repository that I just merged. And going back to old sketches to make sure they still work etc.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 11:00 PM
    Yep tried a few different things with pin assignements etc. Will try again later.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 10:59 PM
    Think maybe I found it because I ran it right after I played with the camera so it may have been left on?
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 10:37 PM
    @KurtE Going to be awhile I think - went back to the ML board and having major problems - keep getting waiting for DMA or camera not found using 8bit ok - going to go through your changes and mine and see what is...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 09:57 PM
    Will do in a little bit - having trouble with the new ML board and the ILI9341. EDIT. Interesting my ILI9341 not working with the ML board now - tried a couple of 9341s and switching pins - oh using graphics test.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 09:56 PM
    As noted up the wire scanner picked the camera up on the PJRC.BB see one of the posts above :) Not sure why yours didn't
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 08:37 PM
    @KurtE - @defragster Running the V-ideo updates in Kurt's library your test sketch with ISR priority of 122 has been running for about 25 minutes with no hangs or slow downs or no jittery 1306. Only issue is the...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 08:10 PM
    Ok just dowloaded it again and set up Tim's sketch with IPR priority at 144 took a quick snap shot and looks a lot better: Getting a good lesson her. Anyway at 144 the 1306 looks nice and smooth and no hangs so far....
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 07:43 PM
    That's without your changes - was trying to duplicate what I thought was how Tim was testing. Was in the process of going to test on the ML board but just broke my camera connector on it - luckily I have a spare - just...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 07:02 PM
    Funny you should mention that caused I just checked with a LA 1. After setup I2C is not involved with the Camera unless you do a single snapshot like with 'f' and call calAE. 2. Running 't' and 'v' at the same...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 06:17 PM
    Just ran WireScanall that Kurt put together: 0x24 is the camera. Haven't tried it on the ML board. Yes camera uses i2c for setup and when you call calAE and setMode. Not sure what it does in between have to...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 02:34 PM
    Like do we need the extra buffers or can we reuse? UPDATE @KurtE - just downloaded and gave it a try - a lot better in terms of no more popping but am seeing a lot more tearing on the bottom half of the screen when...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 02:30 PM
    Ok all just tried to run WavFilePlayer example and all I am hearing is a high pitch continuous sound from the speaker. I did change the setup slightly: #include <Audio.h> #include <SD.h> AudioPlaySdWav ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 02:02 PM
    This is getting fun isn't it :) But fustrating. Maybe should try another sketch to just play a file :)
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 12:32 PM
    Tim never really looked at I2C with a LA with the a LA so can't be 100% certain of what I am about to say. Wonder if comm with the SSD1306 is somehow getting overwhelmed with traffic to the camera? You can there...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 12:14 PM
    Morning all - late start today. Ah - now I understand what you are asking. That is what I am assuming. Don't think A2 and A3 have to be renamed since there is no A2/A3 on the ATP board for instance. As for...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-29-2021, 12:08 AM
    Not 100% sure either that is why I did the way I did. #if defined(ARDUINO_TEENSY_MICROMOD) TwoWire Wire2(&IMXRT_LPI2C3, TwoWire::i2c3_hardware); TwoWire Wire1(&IMXRT_LPI2C4, TwoWire::i2c4_hardware); #else...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 11:47 PM
    Comment out this line: isrPrime_it.priority(122); Put it in init to set as a default. Right now with that line commented out V and F are both working fine at Framerate(30)
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 11:25 PM
    Not really need as its in init but good to show usuage. Yeah - 'V' has a problem still but believe @KurtE is working on it. Have to retest. Warning: priority is set to 122 - never changed back
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 10:34 PM
    Hi all For the micromod board in twowire i just changed Wire1 and Wire2 like this: PROGMEM constexpr TwoWire::I2C_Hardware_t TwoWire::i2c3_hardware = { CCM_CCGR2, CCM_CCGR2_LPI2C3(CCM_CCGR_ON), #if...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 09:25 PM
    Ok just updated the repository. 1. Added @KurtE set priorities to .h and call them from init to set both to 102. 2. Updated sketches to include 'V' 3. Uploaded my copy of Example2 which has 'V' included. Also...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 08:39 PM
    Afternoon all Sorry crashed for a little bit so just catching up. Simple answer is yes :) The OV7670 did much better but I think the lens that they use is better. @KurtE added it to the Zelda sketch so I just...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 06:45 PM
    Results with Zelda: 1. 'F' updates screen but no popping sounds and no distortions. 2. 'V' still get the distortion As a note even if I change the priorities in the lib (up or down) 'F' still works but 'V' will...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 06:36 PM
    As a follow-up to my previous post. Reran example2 with the high interrupt load. with no isrPrime_it set 'F' runs but does get split screened if I wiggle my fingers around in front of the camera. Starts out fine but...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 06:18 PM
    @KurtE - @defragster Just stopped going through my myriad of junk boxes and trying to get them organized and catching up now. I did notice that you commented out the lines a little while after post #725: // ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 02:37 PM
    More of a popping sound when display is activated. Likely problem is for the reasons you cited on the interrupts. About half way through the attached recording you can hear the popping and then I stop the video it...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 01:24 PM
    Ok that makes sense now that I read it. Besides I just tried it and still get that popping.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 01:16 PM
    Good Morning @KurtE. Knew there had to be some sort of interrupt associated with the audio. Nice find. Was a little distracted with the Example2 testing last night and this morning. So I just did a grep on...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 11:25 AM
    Testing on the TMM.BB using the same setup as @defragster but on the 4bit with no changes to the current library version. Only elements changed were in the sketch and as noted in each test. Test 1 --------- ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 03:23 AM
    SSD stops updating about here: LP#=5 Pri#=594 last Pri=66721 ms=163181 ipCyc%=0.03 deg C=52 LP#=1 Pri#=593 last Pri=66721 ms=169493 ipCyc%=0.03 deg C=52 LP#=1 Pri#=606 last Pri=66739 ms=173739 ipCyc%=0.03 deg C=52...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 03:13 AM
    Yeah 60 don't work well except with GPIO version. Back to this with 4bit on the breakout everything is working now including @KurtE's 'V' mode. LP#=36 Pri#=1001 last Pri=67537 ms=18185 ipCyc%=0.05 deg C=49 Reading...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 03:00 AM
    Ok now that I moved it back to wire (SDA1/SCL1) boxes still running with 't' running. But "F" still does not show on the ILI9341
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 02:58 AM
    Switching back to wire I am seeing this now when I do a 'f' LP#=1 Pri#=1001 last Pri=67537 ms=48431 ipCyc%=0.05 deg C=50 Reading frame error writing to HM01B0 Finished reading frame LP#=1 Pri#=1001 last...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 02:36 AM
    Well I moved the SSD1306 to sda/scl since that is Wire2 and SDA1/SCL1 is actually Wire - you probably mentioned that earlier but I just noticed it. At least for this test. If I start with a 't' I see the 1306 screen...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 01:20 AM
    Tim Sorry - mine has never just shut down on me for no reason like you are seeing. Have had problems but that was my own fault not for temp. Just tried the 15s restore with the Zelda sketch and camera with no...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 01:02 AM
    If you remember we always had issues with the temp monitor reading hotter that we expected. You might want to try @LAtimes library: https://github.com/LAtimes2/InternalTemperature keep meaning to check it out - think...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 12:57 AM
    What I am seeing is that if I do a ON/OFF it restarts the sketch. If I do a 15s restore it blinks yellow - I release the button and wait for what seems forever then it starts blinking - I hear the beep telling me it...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 12:48 AM
    Calibration comes from the chip registers. But i did just check in the cores. 52 is still below the high temp alarm so shouldn't be an issue: static uint32_t highAlarmTemp = 85U; static uint32_t lowAlarmTemp =...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 12:45 AM
    Tim - can you post your current sketch with the SSD1306 connected? I can give it a try.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 12:39 AM
    Think think temp powerdown did a restart unless it hit panic temp - have to look again know we made some changes. But don't know why you should be hitting that kind of temp. I've been doing all kinds of stuff with it...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-28-2021, 12:34 AM
    Ok just did the merge and downloaded. Gave it a try and see what you mean about the audio. But first just to let you know it now works from within a thread - I go curious. A funny thing with the audio is that the...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 11:10 PM
    Think I may know why reading 4 frames for every one actually output. The sensor by default is in Streaming mode and then we issue 1 frame before the actual read. Not sure this is the problem but a possibility. ...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 10:03 PM
    @All Just updated Github for the priority fix as well as removing the use of TeensyThreads from the 1st Zelda example :) Thanks guys.
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 09:56 PM
    Thanks Tim. But as Kurt mentioned it was probably the thread getting starved so using example2 sketch to track it down probably would not have helped since it wasn't faulted just stuck.. My original thinking was to...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 09:53 PM
    Yep that makes sense. Tried changing time slices but no luck so as I mentioned I ditched the threads and put it into the main loop - probably not in the most efficient way and it of course worked. Redraw rate not...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 08:05 PM
    The issue with continuous only occurs in the Zelda sketch. Eample1 and 2 both work fine in continuous mode. Just curious what the issue is. Remember these are demo sketches. Probably should just put it back in the...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 08:01 PM
    @KurtE Don’t be sorry, know what I felt like the days after. :) Basically just us ‘F’ coninuous mode in the original Zelda. Not a problem sinc v2 works just by keep reading frames
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 07:40 PM
    Hi all Disappeared for awhile so just catching up - nice fix. I just added this to the init function after flexio_configure - this ok: flexio_configure(); NVIC_SET_PRIORITY(IRQ_GPIO6789, 102);...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 04:58 PM
    @defragster Think this one is above my pay grade so Kurt you want to give it a try :) Tim - funny haven't seen any screen breaks yet. Even when the thread hung there was no faults - just hung the thread and zelda...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 04:54 PM
    Had the same problem with the one audio board I had - so I ordered one from Amazon without headers (next day delivery) for testing that I soldered male headers on. Had lots of Rev C's with male headers :) Only one...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 03:53 PM
    @all Just pushed a update to the lib - just turned off debug in the lib. I also added a v2 of the Zelda sketch that works - just reads single frame at a time. Not sure why continuous is not working. In case anyone...
    873 replies | 17259 view(s)
  • mjs513's Avatar
    04-27-2021, 12:11 PM
    Yeah going to feel a bit slow for about 2-3 days depending.... Actually to run Zelda all you need is the audio shield a speaker and sketch :) EDIT: Heres a picture of my setup: For once no mess of jumper wires...
    873 replies | 17259 view(s)
More Activity
About mjs513

Basic Information

About mjs513
Location:
New York
Interests:
Robotics, Image Processing
Occupation:
Aerospace Eng (Retired)

Statistics


Total Posts
Total Posts
6,957
Posts Per Day
2.78
Last Post
MicroMod Beta Testing Yesterday 12:57 PM
General Information
Last Activity
Today 12:21 PM
Join Date
07-01-2014