Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!

Search:

Type: Posts; User: KurtE

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    693

    Have you tried something like adding PU/PD...

    Have you tried something like adding PU/PD resistors to MISO pin?
    https://www.pjrc.com/better-spi-bus-design-in-3-steps/

    Sorry I am not much help here... As I mentioned before would start off...
  2. Replies
    25
    Views
    693

    Sorry, not seeing much. I assume you have...

    Sorry, not seeing much.

    I assume you have power to the board/motors, as I think I saw it would not work properly without power...

    It looks like it should be properly driving the SPI2 pins, as...
  3. Replies
    25
    Views
    693

    Maybe post your stripped down sketch on the off...

    Maybe post your stripped down sketch on the off chance one of us will see something obvious.

    Also have you posted something directly to sparkfun to see if they have any ideas?
  4. Replies
    25
    Views
    693

    Next step if it were me, would try just the board...

    Next step if it were me, would try just the board and no display, just do serial outputs of the values and see if that works...

    If not, then I would maybe try hacking the library and hack the...
  5. Replies
    25
    Views
    693

    Yes maybe looking at schematic it may simply pass...

    Yes maybe looking at schematic it may simply pass it on. - BUT, did you change the the hardware SDO jumper on the first board (closest one to the Teensy?)...
    Otherwise probably both SDO (MISO) pins...
  6. Replies
    25
    Views
    693

    Sorry, I have never used their controllers and...

    Sorry, I have never used their controllers and have done almost nothing with motors like this, so take with grain of salt. But in many cases like this my first guess is either bad hardware and/or...
Results 1 to 6 of 6