Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!

Search:

Type: Posts; User: KurtE

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. When I have been able to cause the issues in...

    When I have been able to cause the issues in previous posts, it took at least two things plugged in.

    I was doing with Mouse and keyboard. And it appeared like what those devices were and maybe...
  2. Paul and all, On the HUB and the like... I...

    Paul and all,

    On the HUB and the like... I don't have the MIDI, but running into the issue as mentioned in the other thread mentioned in #16

    But I wonder if it may be related to the earlier in...
  3. As for priority hard to say... It may not be...

    As for priority hard to say... It may not be fully related to this hub... But simply order of what things stings startup in what order

    I will try to take a look on why when it Starts in certain...
  4. Paul, I am not sure if you had a chance to...

    Paul,

    I am not sure if you had a chance to play with this HUB yet?

    But I am getting a good HANG with this one. It depends on order of when devices are added.

    Trying to debug Logictech G...
  5. Yes some/most of that may have been mentioning...

    Yes some/most of that may have been mentioning about The teensy was plugged into one of these. But I mentioned it because maybe Paul had one around... Or maybe more information in the thread about...
  6. Just an FYI - This hub has been mentioned before...

    Just an FYI - This hub has been mentioned before as working back in 2017 in the thread:...
  7. I also have one on order... I found the other...

    I also have one on order... I found the other hub, that I ordered back then
  8. The Amazon page said I ordered one of these 5...

    The Amazon page said I ordered one of these 5 years ago... Don't remember it, but will look around and see if I find it
Results 1 to 8 of 8