Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!

Search:

Type: Posts; User: natri

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    673
    Views
    375,694

    Deactivating the debug routine didn't change...

    Deactivating the debug routine didn't change much. I then scraped most of the program, that brought a little improvement, but still at least one clock pulse is being suppressed.
    The command is:...
  2. Replies
    673
    Views
    375,694

    I think I figured it out sort of: 575 The...

    I think I figured it out sort of:

    575

    The Teensy seems to stretch the clock after the acknowledgment of the address byte, while the master is trying to give the first two clock signals for...
  3. Replies
    673
    Views
    375,694

    Thanks for that idea! I'll try it tomorrow; what...

    Thanks for that idea! I'll try it tomorrow; what scale would you suggest, some pF?
  4. Replies
    673
    Views
    375,694

    I examined the circuit board again: Only the SDA...

    I examined the circuit board again: Only the SDA line has an external pullup (4,7k), the SCA line is probably pulled up internally by the controller. Seems a little curious to me
    Furthermore did a...
  5. Replies
    673
    Views
    375,694

    Thanks for the link! I copied this design...

    Thanks for the link! I copied this design https://www.sparkfun.com/datasheets/BreakoutBoards/Level-Converter-v10.pdf and I used the same MOSFETs, so I suppose the thing should be working correctly.
    ...
  6. Replies
    673
    Views
    375,694

    I just revised the logic level converter. Even...

    I just revised the logic level converter. Even the old design has been bidirectional, but now it is working better and I get one or two bytes before RSTART and sometimes a STOP. Its still gibberish,...
  7. Replies
    673
    Views
    375,694

    Many thanks to the both of you! ...

    Many thanks to the both of you!

    @PaulStoffregen: Your assessment of the problem was 'uncannily' accurate. :)

    I got the slave device program working now, at least in combination with an Arduino...
  8. Replies
    673
    Views
    375,694

    Hi, I'm trying to get the debug feature of the...

    Hi,

    I'm trying to get the debug feature of the examples working, but I keep failing so far.

    Adding "#define I2C_DEBUG" to the top of 'i2c_slave'_t3 produces the following compiling error:

    ...
Results 1 to 8 of 8