Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!

Search:

Type: Posts; User: bicycleguy

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Curious, 4MHz is the default for SPI if you don't...

    Curious, 4MHz is the default for SPI if you don't specify it. This could be one of those who's called last mentioned.
  2. I was wrong in that post and can't modify it. I...

    I was wrong in that post and can't modify it. I now think your using it correctly except maybe the wrong pin.
    Try this in a google search: site: forum.pjrc.com T4 SPI CS

    You could try...
  3. @BlueTurtle Its looks like your using pin 31...

    @BlueTurtle Its looks like your using pin 31 for the SPI CS. Others can comment but I think SPI wants that on pin 10. It may work but not reliably?

    One other thing. I had an issue a while ago...
  4. Looks like your not using the TMC2130Stepper...

    Looks like your not using the TMC2130Stepper object that uses the SPI if that helps anything.
  5. Perhaps when the Rpi is updated to the latest it...

    Perhaps when the Rpi is updated to the latest it won't work either? Maybe more error checking or different defaults.

    Why is SPI.begin() commented out? Where are SPI pins assigned?
  6. Probably not the issue but latest MacOS is...

    Probably not the issue but latest MacOS is 10.15.6. Usually, the latest of everything is the best bet when something weird is happening, but, otherwise don't change anything:)
Results 1 to 6 of 6