Forum Rule: Always post complete source code & details to reproduce any issue!
Results 1 to 3 of 3

Thread: SD card Audio Shield is not being recognized with TFT connected. Otherwise it work

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2022
    Posts
    2

    SD card Audio Shield is not being recognized with TFT connected. Otherwise it work

    I made up this module to test the code for a SDR transceiver project that I am working on. There is a conflict between CS track to the 3.2 TFT (with ILI9431chipset) and the Audio shield so I have cut the track to the TFT as shown and redirected the CS track to pin 17 leaving only the Audio shield on PIN 10 of the Teensy 4.0

    The test code I am using is taken from the Audio Tutorial and modified for the 3.2 TFT with
    the TFT CS pin10 is the code also changed to pin 17 and DC to pin 9 to reflect my test board layout.

    See attachments for details

    Ron



    I
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	testpic.JPG 
Views:	20 
Size:	37.7 KB 
ID:	29293  
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Maybe a better picture of the soldering would help.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2022
    Posts
    2
    Thanks for your reply
    I did not review my post before uploading it. When I read it the following day it did not make much sense to me, so I was not expecting a reply.

    I found the problem, the issue was in my code, #define TFT_RST 255 instead of 8. I don't know why I changed it from the original example code.

    Yes, the photos did not help.

    Ron

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •